Mats Vineyard

Handelsbetingelser

for MATSVINEYARD I/S:

 

Priser

Alle priser du finder i vores web shop er inklusiv moms. Vi tager forbehold for trykfejl, eventuelle prisændringer og udsolgte varer.

Alle priser er i danske kroner (DKK).

 

Betaling

Vi bruger NETS til vores online betalinger. NETS er en fusion af det kendte danske PBS og det, for os, mindre kendte norske BBS. De tager hånd om 5 mia. transaktioner årligt. Du er med andre ord i gode hænder. Din transaktion er én af de sikreste  i verden. Vi modtager følgende korttyper:

Dankort, MasterCard, VISA, VISA Electron

Ordrebekræftelse

Når du har godkendt din ordre, får du en ordrebekræftelse pr. mail. Denne ordrebekræftelse gælder samtidig som faktura og garantibevis for dit køb hos MATSVINEYARD. Vi trækker beløbet for dit køb, når vinen bliver sendt ud af vores dør.

Levering

Vi leverer din vare til døren.  Bor du i København (MAX POSTNUMMER 2200 + Christianshavn og Islands Brygge), Nordsjælland (østkyst) eller Århus koster det dig intet hvis du bestiller min. 6 flasker. .  Skulle du have valgt at bosætte dig udenfor København samarbejder vi med Bring Express, der leverer op til 24 flasker for 70DKK og 140 DKK for 24-48 flasker. Ordrer over dette antal betragtes som specialordre. Venligst kontakt os for leveringsaftale.

 

Selve leveringen sker inden for 4 arbejdsdage, men oftest før. BringExpress ringer lidt før de kommer med dine vine. Er du ikke hjemme, leverer de igen dagen efter.

Fortrydelse

Fortryder du dit vinkøb er der selvfølgelig mulighed for at returnere varen. Vinen skal være ubeskadiget, og i samme stand og emballage som da du modtog den. Er den det, får du selvfølgelig tilbagebetalt hele beløbet. Du har 14 dage til at fortryde, selvom vores vin sjældent får lov at stå så længe. Forsendelsesomkostninger ved  evt. returnering, tilfalder køber.

Når du modtager vinen bør du tjekke den for skader.  Er vinen beskadiget under transporten bør du nægte at modtage leveringen og sende den tilbage med chaufføren. Skulle du først se skaden efter chaufføren er kørt, har du selvfølgelig ret til, og mulighed for reklamation. Reklamation er mulig inden for 14 dage.

Ved reklamation og kontakt generelt kan du kontakte MATSVINEYARD på:

Tel: 51502023 på hverdage mellem 9-17.

Mail: info@matsvineyard.com

MATSVINEYARD

Kellerisvej 96

3490 Kvistgård

CVR: 32737501

One Comment

  1. Juli Rice
    August 5, 2011

    Could you please send me a price with shipping cost (In US dollars) for a bottle of the Jan Magnussen wine?
    Thank you.

Leave a Reply